Pro optimální zobrazení webu je nutné aktualizovat Váš internetový prohlížeč.(Zavřít toto sdělení)

Přeložit: cs Čeština‎
Menu

Liberecká nemocnice nabízí hospitalizovaným pacientům MOŽNOST VÝBĚRU OBĚDOVÉHO MENU.

KNL Catering – firemní stravování, párty servis  spustil projekt Nemocniční strava, jehož cílem je nabídnout pacientům v nedietním režimu pestřejší, kvalitnější a také zdravější pokrmy, navíc s možností výběru a větším zastoupením regionálních produktů.

Mezi novinky ve výběru patří například:
  • Králík na smetaně s tymiánem a brusinkami, široké tagliatelle
  • Filet z lososa na másle, pečený květák s bylinkami, nové brambory, holandská omáčka
  • Sekané hovězí biftečky s rozmarýnem, pečená rajčata s mořskou solí, cizrnové pyré s česnekem
  • Opečený plátek z kuřecího prsa s rozmarýnem, zeleninové rattatouile, kukuřičná polenta, smetanová omáčka s jihotyrolským špekem
  • Krůtí prso marinované v bylinkách, připravované ve vakuu, zelenina Romanesco s máslem, rajčatové risotto
  • Filet tresky tmavé připravovaný v páře, pečená rajčata s parmezánem, mléčná bramborová kaše, papriková omáčka

                              

I z těchto jídel si mohou vybírat oběd v Krajské nemocnici Liberec hospitalizovaní pacienti v nedietním režimu.
Objednávání probíhá prostřednictvím webové aplikace na adrese https://stravovani.nemlib.cz/paco , do které se pacienti přihlásí na vlastních zařízeních (notebook, tablet, chytrý telefon). Aplikace je dostupná nepřetržitě, změnit výběr je však z provozních důvodů možné vždy jen den dopředu do 12:00.
Hospitalizovaní pacienti na lůžkových odděleních, kteří nemají dietní omezení (ošetřující lékař jim při příjmu naordinoval dietu č. 3), si mohou vybrat obědové menu ze dvou možností. Buď racionální stravu, kterou podáváme jako dietu č. 3 – ta představuje spíše tradiční českou kuchyni s lehčím ozdravěním receptur, aby byla uspokojena co nejširší populace pacientů v nemocnic, nebo menu 3FIT, které respektuje zdravější výběr potravin s preferencí například ryb, luštěnin, zeleniny a bez smažených pokrmů a uzenin.
Stravovací oddělení Krajské nemocnice Liberec ( KNL Catering ) se pustilo do realizace projektu Nemocniční strava, jehož cílem je nabídnout pacientům v nedietním režimu pestřejší, kvalitnější a také zdravější pokrmy, navíc s možností výběru a větším zastoupením regionálních produktů.

Pokud se chcete podívat, co bude v Krajské nemocnici Liberec tento týden na oběd, jídelní lístek i s fotkami je zde https://www.knl-catering.cz/…/krajska-nemocnice…/

Přejeme Vám dobrou chuť.