Pro optimální zobrazení webu je nutné aktualizovat Váš internetový prohlížeč.(Zavřít toto sdělení)

Přeložit: cs Čeština‎
Menu

Vážení přátelé,

dnešek je nejdůležitějším dnem novodobé historie Nemocnice Frýdlant s.r.o. Od 1. července 2019 přebírá 100% podíl a také řízení této společnosti Krajská nemocnice Liberec.

Chceme nemocnici ve Frýdlantu zachránit a stabilizovat.

Máme zájem o všechny dobré, poctivě a pilně pracující zaměstnance Frýdlantské nemocnice. Dobří zdravotníci jsou to nejlepší, co nemocnice Frýdlant má.

Plánujeme ve Frýdlantu zachovat maximální možný rozsah medicíny a chceme poskytovat lidem bezpečnou a kvalitní zdravotní péči. Žádné oddělení se nezavírá, nikdo neztrácí svou práci!

Velice rádi bychom oznámili konkrétnější informace. Ale nemáme všechny podklady, abychom to mohli udělat. Navíc v minulosti ohledně  Nemocnice Frýdlant bylo vysloveno mnoho silných slov a velkolepých slibů. Ty ale většinou zůstaly bohužel nenaplněny. A my nechceme a nebudeme slibovat nic, co bychom později nemohli dodržet!

Proto nejprve chceme zjistit opravdu skutečný stav Frýdlantské nemocnice, její technické a personální možnosti. Hned jak budeme vědět více a budeme schopni představit naše reálné a realistické záměry, pak je veřejnosti řekneme.

Děkujeme za pochopení.
A držte nám i Frýdlantské nemocnici palce!

Se srdečným pozdravem jménem vedení KNL, a.s.

MUDr. Richard Lukáš, PhD.
jednatel Nemocnice Frýdlant s.r.o.
generální ředitel a předseda představenstva KNL, a.s.