Pro optimální zobrazení webu je nutné aktualizovat Váš internetový prohlížeč.(Zavřít toto sdělení)

Přeložit: cs Čeština‎
Menu
Včerejší dozorčí rada Krajské nemocnice Liberec, a.s. na svém zasedání jednomyslně schválila prodloužení mandátu dosavadního předsedy představenstva a generálního ředitele MUDr. Richarda Lukáše, PhD.
„Těší mě,  že dozorčí rada takto jednoznačně vyjádřila MUDr. Lukášovi plnou důvěru a potvrdila spokojenost s tím, jak KNL pracuje a kam se vyvíjí. Přeji Richardu Lukášovi hodně úspěchů, soudržný tým a samozřejmě dobré zdraví“, řekla po hlasování Lena Mlejnková, předsedkyně dozorčí rady KNL.
Mandát na členství v představenstvu je na 3 roky a do pozice předsedy ještě bude muset být představenstvem zvolen.
„Děkuji za důvěru“, prohlásil bezprostředně po své volbě Lukáš. „Já a celý můj management budeme pokračovat v rozvoji a udržení vysoké kvality zdravotní péče v KNL a dokončíme projekt Centra urgentní medicíny“, doplnil Lukáš.
MUDr. Richard Lukáš, PhD. se narodil 27. dubna 1953 v Praze a vystudoval Lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Hradci Králové. V Krajské nemocnici Liberec,  pracuje od roku 1978, kam nastoupil nejprve na oddělení chirurgie. Od roku 2003 byl primářem Spinální jednotky a od roku 2007 vedl jako přednosta Traumatologicko-ortopedické centrum se Spinální jednotkou. Později působil jako lékařský ředitel, předseda představenstva a v roce 2018 se stal generálním ředitelem.