Pro optimální zobrazení webu je nutné aktualizovat Váš internetový prohlížeč.(Zavřít toto sdělení)

Přeložit: cs Čeština‎
Menu

Ocitli jsme se v době, která si žádá změny ode všech, naše zaměstnance nevyjímaje. Jednou z našich zaměstnankyň, které nyní přijaly výzvu a dočasně ZMĚNILY SVOJI PROFESI, je Kateřina Machová, standardně fyzioterapeutka rehabilitačního oddělení KNL.

Kateřina se v těchto dnech „proměnila“ v dočasnou KOORDINÁTORKU DOBROVOLNÍKŮ, kteří v naší nemocnici pomáhají a musela se rychle adaptovat na zcela jiný druh práce. Namísto fyzické práce s lidmi se nyní věnuje především administrativě a komunikaci, i její zásluhou má nemocnice dostatek nahlášených dobrovolníků, a to zhruba 130. Jedná se jak o osoby zcela flexibilní, tak i ty, kteří chodí pomáhat při svém standardním zaměstnání.

„Chtěla bych všem dobrovolníkům poděkovat, jejich pomoc je pro chod nemocnice v současné době ohromně potřebná. Aktuálně bychom uvítali ještě dobrovolníky na úklid, desinfekci a ostrahu ke vchodům do nemocnice,“ dodává Kateřina. Zároveň dobrovolníky prosí, aby měli pochopení, pokud se instrukce a pokyny v průběhu mění – je to dáno náročností současné situace.

Máte-li i vy zájem o pomoc v nemocnici, můžete se nahlásit prostřednictvím dotazníku zde.

Děkujeme!