Pro optimální zobrazení webu je nutné aktualizovat Váš internetový prohlížeč.(Zavřít toto sdělení)

Přeložit: cs Čeština‎
Menu

Roušky pro Krajskou nemocnici Liberec máme sice přislíbené, nyní se nám jich však akutně NEDOSTÁVÁ.
PROSÍME, pokud sami ROUŠKY šijete či doma nějaké přebytečné máte, budeme velmi rádi, když nám POMŮŽETE překlenout toto těžké období.
PŘINESTE nám – prosíme – vaše roušky (pokud máte i respirátory, můžete i ty), v čase 9:00 – 16:00 na ředitelství KNL ve Vzdušné ul. č. 6 – budova Q (bývalá VZP) do 2. patra (3. NP), sběrné místo bude vyznačeno šipkami. Prosíme vás, abyste je vložili do igelitové tašky a napsali dovnitř vaše jméno či e-mail, abychom vám mohli následně poděkovat.

Upravujeme VÝZVU TÝKAJÍCÍ SE ŠITÝCH ROUŠEK
Dnes jsme se v šicí dílně nanovlákenných ústenek na Technická univerzita v Liberci dozvěděli, že je vhodné, aby všichni darující VŠILI z rubové strany ještě jednu vrstvu – KAPSIČKU, která bude přístupná z obou stran (bude tedy přišitá k vrchními a spodnímu okraji), v rozměru 15 x 20 cm, Do té budeme následně moci vkládat ušitý NANOFILTR. První nanofiltry přivezeme již dnes a poputují přímo z dílny TUL na ARO a na infekční oddělení.

Velmi si vážíme vaší pomoci! ❤️

Pokud byste měli další nabídku na možnou spolupráci stran dodávky roušek, kontaktujte prosím paní Veroniku Mrázkovou na veronika.mrazkova@nemlib.cz, tel.: 737 530 250

Máme zde návod na ušití roušek pro naše zdravotníky tak, aby se dal do ní vložit nanofiltr :o) Děkujeme všem za pomoc!