Pro optimální zobrazení webu je nutné aktualizovat Váš internetový prohlížeč.(Zavřít toto sdělení)

Přeložit: cs Čeština‎
Menu

V pondělí 16. 9. 2019 v podvečerních hodinách proběhlo setkání zastupitelů LK, SML a Města Turnov v přednáškovém sále KNL, na kterém byla předvedena prezentace postupu projektu Modernizace nemocnice – výstavby nového Centra urgentní medicíny a parkovacího domu. Po zahájení generálním ředitelem KNL MUDr. Richardem Lukášem, PhD., který je „otcem“ tohoto projektu, se hlavního slova ujal náměstek pro koordinaci výstavby nového pavilónu prof. Ing. Petr Moos, CSc., který také vysvětlil některé změny ve financování celé stavby. Do diskuze se zastupiteli i přítomnými zástupci vedení KNL se zapojilo také vedení akcionářů KNL – hejtman LK Bc. Martin Půta a jeho náměstek pro zdravotní péči MUDr. Přemysl Sobotka, primátor SML Ing. Jaroslav Zámečník, CSc., starosta města Turnov Ing. Tomáš Hocke a zástupce finanční poradenské společnosti Deloitte Advisory s.r.o. Radek Vignát.

Aby nemocnice mohla v budoucnu praktikovat medicínu třetího tisíciletí, je důležité, aby k tomu měla odpovídající zázemí. Podpora zastupitelů v realizaci tohoto projektu je tedy více než potřebná.

Více info na: https://liberecky.denik.cz/zpravy_region/novy-nemocnicni-pavilon-v-liberci-zaplati-z-uveru-akcionari-na-tom-vydelaji-20190918.html