Pro optimální zobrazení webu je nutné aktualizovat Váš internetový prohlížeč.(Zavřít toto sdělení)

Přeložit: cs Čeština‎
Menu

Uzavření budovy E po dobu rekonstrukce / Ambulantní péče v Centru psychiatrie KNL, a.s.

Od 7. 8. 2019 je pohotovostní psychiatrická ambulance pro dospělé provozována v přízemí rekonstruované budovy „I“ v Husově ulici (bývalé plicní oddělení – naproti porodnici), číslo na pevnou telefonní linku zůstává v platnosti (tel.: 485 31 2216).

Akutní ambulantní psychiatrická péče je zde poskytována v pracovní dny od 8.00 do 15.30 hod. V době od 15.30 do 8.00 hod., o víkendech a o svátcích je tato péče poskytována v ambulantním traktu ve zvýšeném přízemí budovy „K“ v Husově ulici.

V 1. patře budovy „K“ je též dočasně umístěna stanice intenzivní psychiatrické péče Oddělení psychiatrie pro dospělé (uzavřená příjmová stanice). Pevné telefonní linky dle aktuálního telefonního seznamu zůstávají v platnosti.

Pacienti objednaní k hospitalizaci na stanici intenzivní péče Centra psychiatrie KNL, a.s. se mohou k přijetí dostavit přímo do ambulantního traktu ve zvýšeném přízemí budovy „K“ v Husově ulici!

Ambulance sexuologie je dočasně přesunuta do budovy I. Zahájení ambulance  je od středy 2. 9. 2019 (pondělí + středa, od 9.00 do 15.00). Objednávání pacientů od 26. 8. 2019 na tel. č. 485 312 242 nebo emailu: sexuologie.liberec@nemlib.cz.

Budova E bude po celou dobu rekonstrukce uzavřena! Uzavřené je také dětské hřiště pod budovou.

Za dočasné omezení provozu se Vám omlouváme.

prim. MUDr. Jaromír Hons, Ph.D.
lékařský ředitel KNL, a.s.