Pro optimální zobrazení webu je nutné aktualizovat Váš internetový prohlížeč.(Zavřít toto sdělení)

Přeložit: cs Čeština‎
Menu

Dnes 27. září proběhlo při příležitosti začátku školního roku tradiční Vítání studentů liberecké SZŠ a VOŠ do praxe v KNL, a.s. Významného předělu ve studentském životě se zúčastnilo 110 studentů.

Spolu s týmem vrchních a staničních sester je na půdě liberecké nemocnice přivítala ředitelka ošetřovatelské péče Mgr. Marie Fryaufová.

„Pro mě osobně je každý rok pěkný zážitek, který mi vlévá do žil velkou dávku optimismu,“ popisuje letošní zážitek Marie Fryaufová. „A bylo by velmi potěšující, kdyby většina studentů pokračovala i po ukončení studia v povolání, na které se několik let připravují,“ dodala ředitelka ošetřovatelské péče.

V KNL, a.s je spolupráce se studenty i jejich odborným vedením, které zaštiťuje liberecká škola, výborná a vždy se velmi těšíme na nové tváře, se kterými budeme spolupracovat. Prestiž ani atraktivita povolání nelékařského zdravotnického pracovníka již dlouhou dobu neodpovídá vysokému významu tohoto povolání, proto se liberecká nemocnice snaží vytvářet co nejlepší pracovní podmínky pro jejich sebevzdělávání i to, aby se cítili spokojení a potřební. Spokojený student je potencionální spolupracovník v našem zdravotnickém zařízení.